Szolgáltatások

Az INSOMNIA szolgáltatásai

Évek óta tudatosan épített nemzetközi partnerkapcsolatainknak köszönhetően az országokon, sőt kontinenseken átívelő ügynökséggé fejlődött. Jól működő partnerhálózatot építettünk ki Észak-, Közép- és Dél-Amerikában, Afrikában és természetesen Európa számos országában. A Perzsa-öbölben működő Insomnia szolgálja ki szaúd-arábiai, kuvaiti, katari és bahreini ügyfeleinket. Sokféle kultúrával találkozunk és kerülünk munkakapcsolatba: együtt keressük a korszerű és hatékony kommunikációs megoldásokat. Nemzetközi tapasztalataink visszahatnak hazai munkánkra, segíti világszínvonalra emelni az ügynökség egészének teljesítményét.

Fontos küldetésünk, hogy segítsük a magyar vállalkozásokat külföldön is érvényesülni és piacot szerezni. Ebben egyrészt saját jó példánkkal tudunk utat mutatni, másrészt olyan nemzetközi szakértői hálózattal rendelkezünk, amit bármikor be tudunk vetni, hogy támogassuk partnereink sikeres exportpiaci megjelenését. Ennek keretében ország-specifikus piackutatással, állapotelemzéssel, értékesítési- és marketingstratégiával, fogyasztói igényfelméréssel és a megfelelő kereskedelmi partnerek felkutatásával alapozzuk meg a magyar cégek nemzetközivé válását.

Szolgáltatások részletezve: ….

Reklám – Autómárka brandépítése, bankszektor kommunikáció, építőanyag ipar, energiaszolgáltatók és energiaital: mind más és más stratégiai megközelítést, új és újabb nézőpontokat, a fizikai és digitális világot átölelő komplex kreatív megoldásokat igényelnek. Számunkra a kommunikációs platform kialakítása, az arculattervezés, az ATL és BTL kampányok vagy a rendezvényszervezés nem megoldandó feladatok, hanem újabb és újabb lehetőségek, hogy nagyot és szépet alkothassunk.

Szolgáltatások részletezve: ….

Közszolgálat – Az Insomnia Közszolgálati divíziója nagy tapasztalattal rendelkezik az Európai Uniós támogatással megvalósuló projektek sikeres kommunikációjában. Tudjuk, mi kell ahhoz, hogy partnereink valóban büszkék lehessenek munkájuk gyümölcsére: komplex kommunikációs kampányokkal, PR-rel és esemény-marketinggel segítünk, hogy a siker nagyot szóljon. Nem jövünk zavarba a váratlan helyzetekben sem: kollégáink nagy tapasztalattal rendelkeznek a krízis- és válságkommunikációban. Segítünk ügyfeleinknek abban is, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki nyilvános szerepléseikből: kommunikációs és médiatréningeket tervezünk és szervezünk.

Szolgáltatások részletezve: ….

PR – Egy szervezet, márka vagy intézmény külső és belső PR kommunikációja az elmúlt években nem csak presztízskérdéssé vált, de a legtöbben felismerték a PR hatalmában rejlő lehetőségeket és veszélyeket is.  Tudatosan vezérelt kommunikáció nélkül ma nem létezik ismert ember, kedvenc márka, prosperáló vállalat. Tudjuk, hogy egy üzenet értéke nem annak terjedelmével, hanem a tartalmával hozható kapcsolatba. Az információ érték. A kommunikáció hatalom. Ennek minden felelősségével, kreatív energiáink és szervezőerőnk mozgósításával szervezzük ügyfeleink PR kommunikációját a tervezéstől a kivitelezésig.

Szolgáltatások részletezve: ….

Vital – A gyógyszerek és gyógyhatású készítmények kommunikációja egészen különleges kezelést igényel. A piac és a szigorú szabályok ismerete itt nem mellékhatás, nagyon is fontos tényező. Ismerni és tisztelni kell az indikációs területeket és minden előírást ahhoz, hogy a kommunikáció működhessen. Ugyanakkor a fogyasztót itt is csak valós érzéseken alapuló, hiteles stratégiával lehet megtalálni és megszólítani. A kreatív beleérzésre és empátiára itt talán még nagyobb szükség van. Kollégáink évtizedes szakmai tapasztalata, mindig friss, kreatív hozzáállása az Insomnia Vital fő mozgatórugója.